Close
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Endre prisvisning
Søk

Skumsåpe

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Kenotek Cargo 4100 Forté - Skumsåpe

Fra kr 599,00
Vår mest avanserte såpe for skumvask av lastebil og anleggsmaskiner og bil som fjerner skitt, fuglemøkk. lette oljer og trafikkfilm på en effektiv og rask måte. Kenotek Cargo 4100 forté er er VDA B-godkjent og er mild og skånsom mot ditt kjøretøy, samtidig som den rengjør kjøretøyets overflate på en god måte.

Kenotek Keno 4000 - Skumsåpe

Fra kr 509,15
Vår mest avanserte såpe for skumvask av bil som fjerner skitt, fuglemøkk og trafikkfilm på en effektiv og rask måte. Keno 4000 er er VDA-godkjent og er mild og skånsom mot din bil, samtidig som den rengjør bilens overflate på en god måte.

UCO 140 MAX Wash - Skumsåpe

Fra kr 589,00
Vår mest avanserte såpe for skumvask av lastebil og anleggsmaskiner og bil som fjerner skitt, fuglemøkk. lette oljer og trafikkfilm på en effektiv og rask måte. UCO 140 MAX Wash er er VDA A-godkjent og er mild og skånsom mot ditt kjøretøy, samtidig som den rengjør kjøretøyets overflate på en god måte.

Skumsåpe

En skumsåpe brukes i skumkanon for å fjerne organisk forrurensning som trafikkfilm, bremsestøv etc.

Våre bilsåper fra Kenotek er skånsomme, effektive og VDA A-Godkjent som betyr at de er godkjent av tysk bilindustri for bruk på lakk og myke metaller, dette er ett kvalitetsmerke som er høyt verdsatt i hele Europa

 

Filter by:

Clear All