Close
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Endre prisvisning
Søk

Bilvask

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Kenotek Anti Insect 1L - Insektfjerner

kr 189,00
En meget effektiv insektsfjerner som fungerer, fjerner raskt og uanstrengt alle insekter!

Kenotek Cargo 4100 Forté - Skumsåpe

Fra kr 599,00
Vår mest avanserte såpe for skumvask av lastebil og anleggsmaskiner og bil som fjerner skitt, fuglemøkk. lette oljer og trafikkfilm på en effektiv og rask måte. Kenotek Cargo 4100 forté er er VDA B-godkjent og er mild og skånsom mot ditt kjøretøy, samtidig som den rengjør kjøretøyets overflate på en god måte.

Kenotek Wheel Cleaner 1L - Felgrens

kr 139,00
Wheel Cleaner er en meget effektiv felgrens, som klarer selv de tøffeste jobbene. Denne fjerner generell forurensning og bremsestøv i en og samme operasjon.

Kenotek Wheelcleaner Ultra 1L - Metallpartikkelfjerner

kr 299,00
En PH-nøytral og syrefri felgrens for fjerning av metallpartikler. En blødende effekt i kontakt med metallpartikler og bremsestøv. PS! Fall out remover – kan brukes på hele bilen.

Tartech Extra - Avfetting

Fra kr 139,00
Avfetting, kanskje det viktigste hjelpemiddelet for en ren bil ved vask. Vår avfetting løser skånsomt, raskt og effektivt opp asfaltrester, olje, veisalt, tjære og annen skitt.

Kenotek Brilliant Wash - Bøttesåpe med beskyttelse

Fra kr 199,00
En lavtskummende, men høyeffektiv såpe til svampvask av bil. Samtidig som man rengjør lakken legger denne såpen igjen et beskytende lag.

Kenotek Keno 4000 - Skumsåpe

Fra kr 509,15
Vår mest avanserte såpe for skumvask av bil som fjerner skitt, fuglemøkk og trafikkfilm på en effektiv og rask måte. Keno 4000 er er VDA-godkjent og er mild og skånsom mot din bil, samtidig som den rengjør bilens overflate på en god måte.

Kenotek X-tra 4200 - Metallpartikkelfjerner

Fra kr 738,65
En avansert metallpartikkelfjerner som raskt fjerner metallpartikler fra både lakk og felg, uten å skade chrome, plast eller andre sensitive materialer. Denne er både syrefri og PH-nøytral, og får en lilla «blødende» effekt i kontakt med metall.

Kenotek Power Degreaser 10L

kr 929,00

Kenotek X-tra 3300 - Felgrens

Fra kr 499,00
Høyeffektiv felgrens som fjerner generell forurensning og bremsestøv i en og samme operasjon. Blandes helt ned i 5% for vedlikeholdvask.

Kenotek Ceramic Wash - Keramisk shampoo

Fra kr 269,00
Kenotek COAT IT Ceramic Wash er en keramisk shampo med SiO2 og polymer

Kenotek Polymer Foam Polish 5L

kr 1 099,00
Sterk konsentrert flytende voks som gir langvarig beskyttelse på bilen din med en deilig kokosnøttduft!

Kenotek Snow Foam Shampoo 1L

kr 209,00
PH-nøytral bilshampoo til bøtte eller skumkanon – er helt trygg og angriper ikke voks eller coatinger!

UCO 130 Puro Active Wash - Skumsåpe

Fra kr 539,00
Avansert såpe for skumvask av bil som fjerner skitt, fuglemøkk og trafikkfilm på en effektiv og rask måte. UCO 130 er mild og skånsom mot din bil, samtidig som den rengjør bilens overflate på en god måte.

UCO 140 MAX Wash - Skumsåpe

Fra kr 599,00
Vår mest avanserte såpe for skumvask av lastebil og anleggsmaskiner og bil som fjerner skitt, fuglemøkk. lette oljer og trafikkfilm på en effektiv og rask måte. UCO 140 MAX Wash er er VDA A-godkjent og er mild og skånsom mot ditt kjøretøy, samtidig som den rengjør kjøretøyets overflate på en god måte.

Bilvask

Trenger du produkter til utvendig bilvask? Vi har et bredt utvalg av bilvaskeprodukter fra Kenotek som avfetting, felgrens, bilshampo, insektsfjerner, skumsåpe og mer. 

Filter by:

Clear All